MIDZOMERAVOND MENU

28
jan
2016

In de vakantieperiode serveren wij een mooi keuzemenu

Voor, hoofd, na € 37,50

Voor, tussen, hoofd, na € 47,50

De gerechten zijn ook los te bestellen.

Voorgerechten:

Terrine pressé de canard
Terrine van geconfijte een met een hart van eendenlever, chutney van groene tomaat en een frisée salade met notenolie en appelciderazijn.

Gerookte zalm
Met artisjok, avocado, groene asperges, Griekse yoghurt en zalmeitjes.

Burrata
Met Pata Negra, een salade van verschillende soorten tomaten, gegrilde perzik en pecannoten.

Tussengerechten:

Coquilles Saint Jacques
Handgedoken Sint Jacobs schelpen met knolselderij, tuinbonen, doperwten en chorizo.

Kalfszwezerik
Krokant gebakken met gebakken eendenlever, appeltjes en truffeljus.

Hoofdgerechten:

Entrecote
Van het Argentijns Salentein rund meteen jus van rode wijn en gebakken beukenzwammetjes.

Vis van de veilingmeester
Dagelijks wisselende aanvoer van de afslag.

Gebraiseerde Kalfswang
Met Enoki-paddenstoelen, babywortel en langoustinesaus.

Nagerechten:

Aardbeien
Gemarineerd in Limoncello met sorbet van citroen.

Mousse van chocolade
Met sorbet van cassis.